Panairet

 

Albexpo

Albexpo si një instrument i fuqishëm i promovimeve të zhvillimeve ekonomike të vëndit  dhe i futjes në të të elementëve të rinj dhe teknologjisë moderne në favor të zhvillimit është bërë çelës suksesi për bizneset që operojnë apo duan të futen rishtas në tregun Shqiptar....

Albsystem

Albexposistem është agjensia që siguron të gjitha shërbimet duke filluar me inskenimin dhe realizimin e stendave në siperfaqe të mbyllura dhe të hapura. Zoteron elemente strukturore kryesisht Octanorm dhe Metra ne siperfaqe ekspozimi indoor deri ne 10000 m2 dhe outdoor deri në 6000 m2. Gjithashtu...

Albneon

Albneon-vizion është nje nga ateliete më në zë në tregun shqiptar. Bordi drejtues i grupit, që në fillimet e tij i ka dhënë prioritet ndërtimit të studjove dhe reparteve moderne të modelimit dhe realizimit të reklamave vizive të të gjitha llojeve duke përfshirë këtu laboratorin...

 

Aktivitetet qe do te zhvillohen

 

 

Aktivitetet e zhvilluara

 

 

Interesimi për panairet

Te gjithë të interesuarit për pjësmarrje ose vizite/takim për panairet ju lutem na kontaktoni   Ketu

 

Partneret tanë