shkurt 2015

Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar

Data e aktivitetit:  nga 12/03/2015 deri ne 15/03/2015 Organizator:  Albexpo Grup Vendi:  Pallati i Kongreseve, Tirane Tema:  Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015 Bashkepunetor:  Shoqates se Perpunuesve te Drurit te Shqiperise (SHPDSH) Data e aktivitetit:  nga 12/03/2015 deri ne 15/03/2015  Organizator: Albexpo Group me mbeshtetjen e Shoqates se Perpunuesve…

Panairi “Shqiperia Turistike 2012”

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar

Data e aktivitetit: nga 25/04/2012 deri ne 27/04/2012 Organizator: Albexpo Group & FIAA Vendi: Pallati i Kongreseve, Tirane Tema: Zhvillimi i Turizmit ne Shqiperi dhe Rajon Bashkepunetor: Shoqata Shqiptare e Turizmit, Bashkia Tirane, Durres, Shkoder, Korce, Pogradec etj… Pjesmarres: Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mali i Zi,…