shtator 2015

Edicioni 09 – Panairi i Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale”

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar

Data e aktivitetit: nga 30/09/2015 deri ne 03/10/2015 Edicioni: 9-të Organizator: Oda Ekonomike e Kosovës Vendi: Qëndra e Panaireve, Bërnicë ( Magj. Prishtinë-Mitrovicë E65, Djathtas Km 2.) –  Prishtinë Siperfaqa: 6000 m2 Tema: Promovimi i produkteve bujqësore, agroindustriale dhe ushqimore vëndore e të rajonit Bashkëpuntor: Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar ( KASH…