nëntor 2017

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “ Tirana 2018”

Posted by albexpo user in Panaire te zhvilluar

Albexpo Group në bashkëpunim me shoqatat Turistike Shqiptare dhe të Rajonit organizojnë panairin e përvitshëm Ndërkombëtare të Turizmit “Tirana 2018. Datat e aktivitetit:   30/03/2018   –  31/02/2018 Organizatorët:   Albexpo Group dhe shoqatat Turistike Shqiptare dhe të Rajonit. Vendi:    Pallati i Kongreseve, Tiranë Tema:     Prezantimi i  Potencialeve,…