prill 2018

PanairI i Ndërtimit “SHQIPERIA 2018”

Posted by albexpo user in Panaire te zhvilluar

Pershendetje, Albexpo Group, kompani sherbimesh ne fushen e organizimit dhe realizimit te expo-panaireve, me nje infrastrukture te ngritur dhe konsoliduar nder vite ju njofton organizimin e Panairit te Ndertimit “Shqiperia 2018” – ne perputhje me kalendarin e Albexpo Group per vitin 2018. Albexpo Group operon…