Panaire te pazhvilluar

Panairi Ndërkombetar i Turizmit “Tirana 2017”

Posted by tdbsupport in Panaire te pazhvilluar

Albexpo Group në bashkëpunim me shoqatat Turistike Shqiptare dhe të Rajonit organizojnë panairin e përvitshëm Ndërkombëtare të Turizmit “Tirana 2017. Datat e aktivitetit: nga 24/03/2017 deri në 25/03/2017 Organizator: Albexpo Group dhe shoqatat Turistike Shqiptare ete Rajonit. Vendi: Pallati i Kongreseve, Tirane Tema: Prezantimi i…