Panaire te zhvilluar

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “ Tirana 2018”

Posted by albexpo user in Panaire te zhvilluar

Albexpo Group në bashkëpunim me shoqatat Turistike Shqiptare dhe të Rajonit organizojnë panairin e përvitshëm Ndërkombëtare të Turizmit “Tirana 2018. Datat e aktivitetit:   30/03/2018   –  31/02/2018 Organizatorët:   Albexpo Group dhe shoqatat Turistike Shqiptare dhe të Rajonit. Vendi:    Pallati i Kongreseve, Tiranë Tema:     Prezantimi i  Potencialeve,…

Edicioni 09 – Panairi i Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale”

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar

Data e aktivitetit: nga 30/09/2015 deri ne 03/10/2015 Edicioni: 9-të Organizator: Oda Ekonomike e Kosovës Vendi: Qëndra e Panaireve, Bërnicë ( Magj. Prishtinë-Mitrovicë E65, Djathtas Km 2.) –  Prishtinë Siperfaqa: 6000 m2 Tema: Promovimi i produkteve bujqësore, agroindustriale dhe ushqimore vëndore e të rajonit Bashkëpuntor: Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar ( KASH…

Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar

Data e aktivitetit:  nga 12/03/2015 deri ne 15/03/2015 Organizator:  Albexpo Grup Vendi:  Pallati i Kongreseve, Tirane Tema:  Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015 Bashkepunetor:  Shoqates se Perpunuesve te Drurit te Shqiperise (SHPDSH) Data e aktivitetit:  nga 12/03/2015 deri ne 15/03/2015  Organizator: Albexpo Group me mbeshtetjen e Shoqates se Perpunuesve…