Activities

Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015

 

Data e aktivitetit: nga 12/03/2015 deri ne 15/03/2015
Vendi: Pallati i Kongreseve, Tirane
Tema: Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015
Organizator: Albexpo Grup
Bashkepunetor: Shoqates se Perpunuesve te Drurit te Shqiperise (SHPDSH) …

Lexo me shume

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”


Data e aktivitetit: nga 08/05/2013 deri ne 11/05/2013
Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2013”
29 Maj 2013- Rreth 120 kompani nga Kosova, rajoni dhe Evropa, po marrin pjesë

në Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2013”I cili u hap sot .
Kryetari i OEK-ut Safet Gërxhaliu, ka pohuar se pjesëmarrja e kompanive dhe nga Evropa,

dëshmon që Kosova është në rrugën Evropiane. Gërxhaliu, po ashtu, ka theksuar se vula e fitoreve politike, është zhvillimi ekonomik.

Lexo me shume

Panairi Pergjithshem “DITA E VERES” 2015 – Elbasan

Data e aktivitetit: nga 12/03/2013 deri ne 14/03/2013
Vendi: Pallati Sportit “Tomorr Sinani” – Elbasan
Tema: Promovimi produkteve dhe industrise vendase
Organizator: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Qarkut Elbasan
Bashkepunetor: Albexpo Group
Supported / Sponsor: Bashkia Qytetit Elbasan

Lexo me shume

7th CONGRESS OF THE BALKAN GEOPHYSICAL SOCIETY


Data e aktivitetit: nga 07/10/2013 deri ne 10/10/2013
Vendi: Hotel Tirana International
Tema: INTERNATIONAL SCIENTIFIC EXPO-CONFERENCE
Organizator: EAGE, BGS, SEG & ASA
Bashkepunetor: FIAA & Albexpo Group

Lexo me shume