Panairi Ndërkombëtar i Mobilerise SHQIPERIA 2017

1-baner-panairi-i-mobilerise-2017-shqip

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerise SHQIPERIA 2017

Posted by tdbsupport in Panaire te pazhvilluar 05 Dhj 2016

 Të nderuar ,

Ju njoftojmë se për të 14-in vit,  në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, Albexpo Group në bashkëpunim me

Shoqatën e Mobiljerëve Prodhues të Shqipërisë ( AWPA) organizojnë Panairin e Përvitshëm Ndërkombtar të Mobiljeve “SHQIPERIA 2017”,  i cili është i programuar në kalendarin  zyrtar 2017 të panaireve  në  Shqipëri, datat 11-14 Mars 2017.

Data e aktivitetit:   11/03/2017 deri në 14/03/2017

Organizator: Albexpo Group me mbështetjen e Shoqatës së Prodhuesve të Mobiljeve të Shqipërisë.

Vëndi:  Pallati i Kongreseve Tiranë ( në Qendrën e Kryqytetit)

Tema:  Prezantimi i Prodhimeve të Mobiljeve nga Kompani Vëndase e të Huaja

Bashkëpunëtor:  Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës (SHPDK) dhe Shoqatat si motra të Rajonit.

Panairi Ndërkombëtar i Mobiljeve  “SHQIPERIA 2017”

Panairi i Mobilejeve ka filluar të organizohet në vitin 2004. Në harkun kohorë 1995 – 2003, sektori i mobilerisë, përgjithësisht tregtar ka ekspozuar në panairet e përgjithshme, por me kalimin e viteve, kompanite shqiptare e vlerësuan pjesëmarrjen në panaire si pjesë shumë të rëndësishme të marketingut, e për rrjedhojë me shtimin e  kërkesave u kalua në panair të profilizuar vetëm për mobiljerinë.

Në rrjedhën e viteve, panairi ka patur sukses si në rritjen e numerit të ekspozuasve prodhues, me përqasje të lamive të ndryshme vendor e  jo vendor, ashtu dhe në rritjen e të interesuarve si vizitorë nga vendi dhe rrajoni. Këta mysafir kanë qënë tregtarë të shumicës, studjo projektimi, arkitekt, ndërtues, hoteljer, administrator të ndryshëm në fushën e ekonomise, sportit, kulturës, arsimit, turizmit, artit e të tjerë, si dhe konsumatore direkt.

Edicion i 14-te, si vazhdim i traditës 5 vjecare, dhe këtë vit vjen nga një bashkëorganizim i Albexpo Group – shoqëri e specializuar në fushën e oraganizimit/realizimit të ekspo – panaireve  dhe  Shoqates se Prodhuesve të Mobiljerisë të Shqiperisë. SHPMSH,  lindur dhe themeluar në vitin 2011 po në këtë panair.

  Pranimi i pjesëmarrësveOrganizatorët do të marrin për baze disa kritere për pranimin e pjesëmarrësve në Panair.

 • Pjesëmarrësit që përfitojnë lehtësira (shih aplikimin) nga organizatori duhet të plotësojnë këto kritere:
  1. Të jetë kompani e regjistruar legale.
  2. Të jetë anëtare e SHPMSH, ose të bëhet.
  3. Të promovojë produkte “Made in Albania”, (prodhime vëndore)
  4. Të ketë kapacitete të mjaftueshme si kompani.
 • Pjesmarrës jo anëtarë duhet të plotësojnë këto kritere:
  1. Te jetë kompani e regjistruar legale ose me përfaqësues legal në Shqipëri
  2. Kompanitë e huaja do ti nështrohen ligjit doganor të Republikës së Shqiperisë.

Profili i pjesëmarrësve

  1. Mobiljeri për Shtëpinë:
   1. Mobiljeri për paradhomen
   2. Mobiljeri për sallonin
   3. Mobiljeri për kuzhinen
   4. Mobiljeri për dhoma gjumi
   5. Mobiljeri për dhoma femijesh
   6. Mobiljeri për Banjot
  2. Mobiljeri për Zyra.
  3. Mobiljeri për Hapsira Publike:
  4. Mobiljeri për Hotele
  5. Mobiljeri për Bar – Kafe
  6. Mobiljeri për Restorante
  7. Kopshtet:
  8. Mobiljeri për Kopshtet
  9. Dekoracione për Kopshtet
  10. Makineri dhe Paisje.
  11. Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
  12. Paisjet për përpunimin e drurit dhe derivateve te tij
  13. Lende te Para.
  14. Paisje Shtese
  15. Aksesore
  16. Paisje
  17.  Ndricim
  18.  Elektoshtepake

Pritshmëritë e pjesëmarrësve në Panairin Ndërkombëta të Mobiljeve “SHQIPERIA 2017”

      1. Rritja e njohurive teknike të kompanive nga eksperiencat e njëri – tjetrit, si dhe nga prania e teknologjisë së lartë.
      2. Zhvillimi i produkteve të reja në inovacion, dizajn dhe shumëllojshmë
      3. Krijimi i kontakteve te reja me blerës potencial.
      4. Prezantimi i produktet vendore tek kompanitë ndërkombë
      5. Vazhdimi i kontakteve me produktet e reja.
      6. Realizimi i kontratave.

Panairi Ndërkombëtar i  Mobilerisë “SHQIPERIA 2017″ vendi i zbulimit të ideve të reja, ku Ju mund ti tregoni konsumatorit vlerën e produktit dhe të markës tuaj.

Për më shumë kontaktoni në e-mail: info@albexpo.com, albrelax@albexpo.com, shpdsh.awpa@gmail.com

ose në telefonat : +355692099997 ,  +35569 84 07163,  +35569 73 65065

Me respekt

Organizatorët

iffa-2017-pavioni-1 iffa-2017-pavioni-2 iffa-2017-pavioni-33-reklama-per-fb-mobileria-shqipifft-2016-11-14-mars-22ifft-2016-11-14-mars-21