Panairi Pergjithshem “DITA E VERES” 2015 – Elbasan

Panairi Pergjithshem “DITA E VERES” 2015 – Elbasan

Posted by tdbsupport in Panaire te zhvilluar 22 Shk 2015

Panairi Pergjithshem “DITA E VERES” 2015 – Elbasan

Data e aktivitetit: nga 12/03/2015 deri ne 14/03/2015
Organizator: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Qarkut Elbasan
Vendi: Pallati Sportit “Tomorr Sinani” – Elbasan
Tema: Promovimi produkteve dhe industrise vendase
Bashkepunetor: Albexpo Group
Supported / Sponsor: Bashkia Qytetit Elbasan

Kemi kënaqësinë t’Ju njoftojmë, të merrni pjesë në edicionin e gjashtëmbëdhjetë të panairit të përgjithshëm,

“Dita e Verës 2015, nga data 12-14 Mars 2015

të organizuar nga

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Qarkut Elbasan, Bashkia Qytetit Elbasan dhe kompania Albexpo Group Tiranë

Panairi do të zhvillohet në pallatin e Sportit “Tomorr Sinani”

Në këtë panair marrin pjesë shumë kompani nga vendi dhe rajoni, me aktivitete të fushave të ndryshme të prodhimit, tregtise, shërbimeve etj..

Gjate ditëve të panairit në ambjentet e tij do të organizohen konferenca shtypi, prezantime kompanish, të cilat plotësojne kuadrin viziv të panairit.

Suksesi i panairit garantohet nga eksperienca dhe përvoja e fituar në këtë fushë.

Dëshirojmë që ky panair të jetë në interesin tuaj.

Në rast konfirmimi na dërgoni kopjen e kontratës e cila duhet të kthehet  e firmosur nga ana juaj brenda datës 8 Mars 2015.

Perzgjidh stenden ne projektin e salles se ekspozimit
Shkarko formatin e aplikimit
Download application format