Panairi Pergjithshem " PRISHTINA 2012 "

Data e aktivitetit: 

nga 06/06/2012 deri ne 09/06/2012

Organizator: 

Oda Ekonomike e Kosovës

Vendi: 

Zona Industriale, Prishtine - Kosove

Tema: 

Përkrahjen e zhvillimit të bizneseve vendore dhe ndërkombëtare

Bashkepunetor: 

Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë dhe ALBEXPO GROUP

 

 

 

Per me shume informacione vizitoni link-un :  http://www.oek-kcc.org/sherbimet/promovim

 

Ose na kontaktoni ne adresat e meposhtme:

Per KOSOVEN :

Sylejman Topanica
Oda Ekonomike e Kosovës, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 224 299,
Cel: +377 44 112 566; +377 44 169 422
E-mail:  [email protected]
              [email protected]

Per SHQIPERINE :

 

ALBEXPO GROUP
Rr. Themistakli Germenji, Pll.
Pegaso Ap.6 ( Kati 2)
Tirane - Shqiperi
Tel / Fax: +355 (0) 42 272 412

 

Cel : +355 (0) 69 20 61 300

 

Web-site : [email protected]