Panairi "Tregu i punes 2008" – Tirane

Data e aktivitetit: 

nga 23/10/2008 deri ne 24/10/2008

Organizator: 

Drejtoria Rajonale e Punesimit Tirane

Vendi: 

Pallati i Kongreseve

Tema: 

Zhvillimi i Tregut te Punes

Bashkepunetor: 

Elida Co. 94

Nen perkujdesjen: 

Kryeministria dhe Sherbini Nderkombetar i Punesimit