NGJARJE TË ARDHSHME Aktivitetet që do të zhvillohen

No Post Found

NGJARJET E KALUARA Aktivitetet e zhvilluara

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2023”...

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2023”...

Tiranë , ALB

“International Furniture Fair “ALBANIA 2024”

“International Furniture Fair “ALBANIA 2024”

Tiranë , ALB

Panairi “Shqiperia Turistike 2012”

Panairi “Shqiperia Turistike 2012”..

Pristina, XK

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

15th Edition – International Fair

Pristina, XK

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

15th Edition – International Fair

Tiranë , ALB

Kongresi 7 i Shoqerise Gjeo-fizike ne Ballkan

Kongresi 7 i Shoqerise Gjeo-fizike ne Ballkan..

Panaire

https://albexpo.com/sq/author/tdbsupport/

ALBEXPO

Albexpo është një instrument i fuqishëm promovues nga më të fundit

https://albexpo.com/sq/author/tdbsupport/

ALBNEON

Albneon-vizion është një nga atelietë më në zë..

0
PANAIRE DHE EKSPO