PËRDITËSIME Ngjarjet e fundit

Tiranë , ALB

“International Furniture Fair “ALBANIA 2024”

“International Furniture Fair “ALBANIA 2024” Albexpo Group announces to all partners

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2023”...

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2023” Albexpo Group njofton se

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2020”..

Panairi Ndërkombëtar i Mobiljeve “Albania 2020” Albexpo Group njofton se

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Mobilierisë SHQIPERIA 2019

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Pristina, ALB

Konventa e Industrise se drurit 2018

EDICIONI 09 – PANAIRI I PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE”

Tiranë , ALB

Panairi i Ndërtimit “SHQIPERIA 2018”

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “ Tirana 2018”Home>Panair

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Tiranë , ALB

Panairi Ndërkombëtar i Mobilierisë SHQIPERIA 2018

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerise SHQIPERIA 2018

Pristina, XK

Edicioni 09 – Panairi i Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale”

EDICIONI 09 – PANAIRI I PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE”

Pristina, XK

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Pristina, XK

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Edicioni 15 – Panairi Ndërkombëtar ”Prishtina 2015”

Tiranë , ALB

Panairi Nderkometar i Mobilerise SHQIPERIA 2015

Panairi Ndërkombëtar i Mobiljeve ALBANIA 19 Shkurt 2015

Tiranë , ALB

Panairi i Turizmit për Ballkanin Perëndimor

Panairi i Turizmit në Ballkanin Perëndimor

Tiranë , ALB

Kongresi 7 i Shoqerise Gjeo-fizike ne Ballkan

7th Congress of the Balkan Geophysical Society Activity Date: 07/10/2013 to 10/10/2013

Tiranë , ALB

Panairi “Shqiperia Turistike 2012”

“Touristic Albania 2012” Fair Activity Date: 25/04/2012 to 27/04/2012 Organizer: Albexpo Group