“International Furniture Fair “ALBANIA 2023”

Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë “SHQIPERIA 2023”...

Albexpo Group njofton se, në muajin MARS 2023 on Dates 16-19, will be held at the Palace of Congresses in Tirana, the “Panairi Ndërkombëtar i Mobilerisë Shqipëria 2023”

Albexpo Group organizon panairin e përvitshëm të mobilerisë Shqipëria 2023, i cili është programuar në kalendarin zyrtar të organizimit të panaireve.

Activity                                   Date: From 16/03/2023 until 19/03/2023

Organizator: Albexpo Group.

Vendi: Pallati i Kongreseve,Tirane ( në Qendrën e Kryeqytetit)

Tema:                                     Prezantimi i prodhimeve të mobilieve nga kompani vendase dhe te huaja

 

Vizitore Konsumatorë – 2022: 7000 persona fizik (sipas anketimit)

Vizitore nga biznesi – 2022: 1500 persona fizik dhe juridik (biznese)

 

 1. Panairi i Mobilerisë

Panairi i Mobilerisë ka filluar me edicionin e parë në vitin 2004. Në harkun kohor 1995 – 2003, sektori i mobilierisë, përgjithësisht tregtar ka ekspozuar në panairet e përgjithshme, por me kalimin e viteve, kompanitë shqiptare e vlerësuan pjesëmarrjen në panaire, si pjesë shumë të rëndësishme të marketingut, e për rrjedhojë me shtimin e kërkesave për pjesëmarrje, u kalua në një panair të profilizuar vetëm për mobilerinë.

Në vijueshmërinë e viteve, ky panair ka patur sukses, si në rritjen e numerit të ekspozuesve me perqasje të lamive të ndryshme të këtij sektori, kryesisht atij prodhues vendor e jo vendor, ashtu dhe në rritjen e të interesuarve si vizitorë nga vendi dhe rajoni. Këta mysafir kanë qënë përgjithësisht tregtarë të shumicës, studjo dizajni, arkitekt, ndërtues, hoteljer, administrator të ndryshëm në fushën e ekonomisë, sportit, kulturës, arsimit, turizmit, artit e të tjerë, gjithashtu dhe konsumatorë direkt. Edicioni i 16-të, edhe këtë vit sillet nga një bashkëorganizim i Albexpo Group – shoqëri e specializuar në fushën e oraganizimit dhe realizimit të ekspo – panaireve dhe Shoqatës së Prodhuesve të Mobilierisë të Shqipërisë – SHPMSH, e lindur dhe e themeluar në vitin 2011, po në këtë panair.

 

 1. Përshkrimi i pjesëmarrësve

Organizatorët do të marrin për bazë disa kritere për përcaktimin e ekspozuesve në Panair:

 1. Të jetë kompani e regjistruar ligjore ose me përfaqësues ligjor në Shqipëri
 2. Kompania e huaj do ti nënshtrohet ligjit doganor të Republikës së Shqipërisë
 • Profili i pjesëmarrësve:
 • Mobileri për shtëpinë:
 1. Mobileri për paradhomën
 2. Mobileri për sallonin
 3. Mobileri për kuzhinën
 4. Mobileri për dhoma gjumi
 5. Mobileri për dhoma fëmijësh
 6. Mobilieri për banjot
 • Mobileri për zyra
 1. Mobileri zyre
 2. Pajisje zyre
 • Mobileri për hapësira publike
 • Mobileri për hotele
 • Mobileri për bar – kafe
 • Mobileri për restorante
 • Mobileri për kopshtet
 1. Dekor për kopshtet
 2. Mobileri për kopshtet
 • Makineritë dhe mjetet
 1. Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 2. Mjetet e përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 • Lëndë të para
 • Pajisje shtesë
 1. Aksesor
 2. Pajisje
 3. Pajisje ndriçimi
 4. Elektro-shtëpiake

Ju ftojme te merrni pjese

Rritja e njohurive teknike të kompanive nga eksperiencat e njëri – tjetrit, si dhe nga prania e teknologjisë së lartë. Zhvillimi i produkteve te reja në inovacion, dizajn dhe shumëllojshmëri Krijimi i kontakteve të reja me blerës potencial. Mundësia e prezantimit të produkteve vendore tek kompanitë ndërkombëtare Realizimi i kontratave.
Organizuesit

AFATI FUNDIT PER APLIKIM : 10 MARS 2023

Për më shumë kontaktoni në: e-mail

info@albexpo.com,

nr. telefoni

+35569 2099 997 +35569 2090 899, +35569 7365 065

(komunikim ne Anglisht, Italisht, Gjermanisht)

 • Date : Mars 16, 2023 - Mars 19, 2023
 • Venue : Tiranë , ALB