Construction Fair “ALBANIA 2018”

Panairi i Ndërtimit “SHQIPERIA 2018”
Pershendetje, Albexpo Group, kompani sherbimesh ne fushen e organizimit dhe realizimit te expo-panaireve, me nje infrastrukture te ngritur dhe konsoliduar nder vite
ju njofton organizimin e Panairit te Ndertimit “Shqiperia 2018” – ne perputhje me kalendarin e Albexpo Group
per vitin 2018.

Albexpo Group operon me eksperience kombetare prej 24 vitesh ne Shqiperi duke vecuar Panairin e Mobilerise dhe panairet rajonale prej 17 vitesh
ne Kosove, ne bashkepunim me OEK.

Kemi nderin dhe deshiren t’ju ftojme per tu bere pjese dhe ju e kesaj ngjarje te rendesishme te fushes se ndertimeve ne Shqiperi.
Prezantimi i produkteve ose sherbimeve tuaja, promovimi i tyre dhe kontakti i drejtperdrejte me publikun eshte pjesa me e rendesishme e pjesemarrjes tuaj.
growth through macroeconomic and financial stability.

Nese e konsideroni qe sillni risi ne produkte apo sherbime ne tregun shqiptar dhe jo vetem, athere ky Panair eshte vendi i duhur per tu prezantuar.

Ne kuadrin e miratimit te shumices se planeve zhvillimore te teritorit, krijohet mundesia e rritjes se investimeve publike dhe private ne fushen e ndertimit, per rrjedhoje nxiten ritmet e zhvillimit të vendit duke gjeneruar rritje ekonomike të qëndrueshme përmes një stabiliteti makroekonomik dhe financiar.

Kush merr pjesë në Panairin e Ndertimit “Shqiperia 2018”

Ekspozues, nga vende të ndryshme të Shqiperise dhe Rajonit,do të prezantojnë në këtë panair produktet dhe teknologjitë më të reja për çdo industri të madhe të ndërtimit,
duke përfshirë:

-Materiale Ndertimi (Artikuj Betoni,Tulla, Cimento, Inerte,etj)
-Materiale per Infrastrukture(Pllaka trotuari, bordura ,Puseta,Tuba Betoni)
-Struktura,Profile metalike(Profile Metalike, Punime hekuri dekorative,Inox)
-Lende Druri (Profile druri,Struktura, Shtepi prej druri, lokale)
-Vegla, mjete pune (Gozhde,Buloneri,Vida Upa,fasheta, Disqe,paisje saldimi,Peshore elektronike)
-Finiture (Bojra dhe llaqe, Pigmente, Korniza Gipsi, Profile gipsi, Leter murale, Stuko,Suva,Kolle,Allci, Vegla per lyerje dhe Aksesore)
-Makineri Ndertimi dhe shumë produkte dhe shërbime të tjera. Duke filluar nga kontraktorët, tek tregtarët dhe shpërndarësit, ofrues të shërbimeve, inxhinierë, prodhues dhe shumë të tjerë.

Cfarë ofron?

Në këtë panair prodhuesit e pajisjeve origjinale dhe shpërndarësit ekskluziv të pajisjeve, mjeteve, produkteve dhe shërbimeve për ndërtimin, prodhimin e betonit dhe materialet komerciale të ndërtimit do të ekspozojnë produktet e tyre.
Panairi tërheq rreth 100 ekspozues
dhe ofron edhe çertifikata për pjesmarrësit.

Njoftim

Organizatoret : Albexpo Group
Data e aktivitetit: 21, 22, 23 Shtator 2018
Vendi: Pallati i Kongreseve, Tiranë( në Qendrën e Kryeqytetit)
Na kontaktoni per cdo pyetje apo paqartesi! Jemi ne dipozionin tuaj!
Cel:+355692099997
+355692061300
+355692071300

Per me shume informacion klikoni ne linqet:
Web: http://albexpo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Albexpo-Group-614388595305601/
Instagram: https: //www.instagram.com/albexpo
Email: info@albexpo.com

  • Date : Shtator 21, 2018 - Shtator 23, 2018
  • Time : 10:00 am - 4:30 pm (UTC)
  • Reg. Deadline : Korrik 22, 2021
  • Venue : Tiranë , ALB