“International Furniture Fair “ALBANIA 2024”

“International Furniture Fair “ALBANIA 2024”

Albexpo Group njofton se, në muajin MARCH 2024 on Dates 14-16, will be held at the Palace of Congresses in Tirana, the “International Furniture Fair 2024”

We are pleased to inform you that Albexpo Group will organise the annual Furniture Fair Albania 2024, which is programmed in the official calendar of organising fairs.

Activity                                   Date: From 14/03/2024 until 16/03/2024

Organizator: Albexpo Group.

Vendi: Pallati i Kongreseve,Tirane ( në Qendrën e Kryeqytetit)

Tema:                                     Prezantimi i prodhimeve të mobilieve nga kompani vendase dhe te huaja

 

Customer Visitor 2023:        7000 physic persons (according to survey)

Business visitor 2023:          1500 entrepreneurs

 

 1. International Furniture Fair “Albania 2024”

Panairi i Mobilerisë ka filluar me edicionin e parë në vitin 2004. Në harkun kohor 1995 – 2003, sektori i mobilierisë, përgjithësisht tregtar ka ekspozuar në panairet e përgjithshme, por me kalimin e viteve, kompanitë shqiptare e vlerësuan pjesëmarrjen në panaire, si pjesë shumë të rëndësishme të marketingut, e për rrjedhojë me shtimin e kërkesave për pjesëmarrje, u kalua në një panair të profilizuar vetëm për mobilerinë.

This fair brings together manufacturers, designers, retailers, and industry professionals to exhibit and explore the latest trends and advancements in furniture craftsmanship, materials, and aesthetics. This event provides a platform for networking, business collaborations, and gaining insights into global furniture markets, making it a hub for anyone interested in the furniture industry on an international scale.

International Furniture Fair provides a valuable platform for businesses to connect with potential buyers, distributors, and other industry professionals. Attendees can explore various styles, trends, and concepts in the world of furniture, making it an ideal place to gain inspiration and stay informed about the latest developments in the furniture industry.

 

 1. Përshkrimi i pjesëmarrësve

Organizatorët do të marrin për bazë disa kritere për përcaktimin e ekspozuesve në Panair:

 1. Të jetë kompani e regjistruar ligjore ose me përfaqësues ligjor në Shqipëri
 2. Kompania e huaj do ti nënshtrohet ligjit doganor të Republikës së Shqipërisë
 • Profili i pjesëmarrësve:
 • Mobileri për shtëpinë:
 1. Mobileri për paradhomën
 2. Mobileri për sallonin
 3. Mobileri për kuzhinën
 4. Mobileri për dhoma gjumi
 5. Mobileri për dhoma fëmijësh
 6. Mobilieri për banjot
 • Mobileri për zyra
 1. Mobileri zyre
 2. Pajisje zyre
 • Mobileri për hapësira publike
 • Mobileri për hotele
 • Mobileri për bar – kafe
 • Mobileri për restorante
 • Mobileri për kopshtet
 1. Dekor për kopshtet
 2. Mobileri për kopshtet
 • Makineritë dhe mjetet
 1. Makineritë e rënda të përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 2. Mjetet e përpunimit të drurit dhe derivateve të tij
 • Lëndë të para
 • Pajisje shtesë
 1. Aksesor
 2. Pajisje
 3. Pajisje ndriçimi
 4. Elektro-shtëpiake

Ju ftojme te merrni pjese

Rritja e njohurive teknike të kompanive nga eksperiencat e njëri – tjetrit, si dhe nga prania e teknologjisë së lartë. Zhvillimi i produkteve te reja në inovacion, dizajn dhe shumëllojshmëri Krijimi i kontakteve të reja me blerës potencial. Mundësia e prezantimit të produkteve vendore tek kompanitë ndërkombëtare Realizimi i kontratave.
Organizuesit

FINAL DEADLINE FOR APPLICATION:  29 February 2024

Për më shumë kontaktoni në: e-mail

info@albexpo.com,

nr. telefoni

+355 69 2099 997 (communication in Albanian)

+355 69 209 0899, +355 69 73 65065 (communication in English, Italian, German)

 • Date : Mars 14, 2024 - Mars 16, 2024
 • Venue : Tiranë , ALB